Inovativne ideje

Živimo u vremenu kada nam tehnologija omogućava da poslove rešavamo brzo i efikasno. Jednostavno nema posla u kome se primenom tehnologije ne može učiniti napredak. Mi razmišljamo u tom pravcu – naš osnovni softver ne može doprineti u potpunosti rešavanju nekih poslova ukoliko radi samo na PC radnim stanicama. Zato nudimo i softverska rešenja za mobilne uređaje sa Windows Mobile i Android platformama.

INVENTAR SA POCKET PC UREĐAJEM

Pravljenje popisa je uvek noćna mora za zaposlene – gomila artikala na raznim policama, velike popisne liste, malo vremena da se sve uradi i da bude pre svega tačno. Najbolje rešenje, koje primenju sva moderna preduzeća je popis uz pomoć mobilnog barkod uređaja, ili još bolje sa Pocket PC uređajem sa barkod čitačem, koji će se sinhronizovati sa glavnom bazom podataka.

Mi nudimo oba rešenja! Razvili smo podršku za popis uz pomoć ScanPal mobilnog barkod čitača, kao i alikaciju za Windows Mobile platformu. Obe opcije preuzimaju u sebe popisne liste, i nakon očitavanja upisuju podatke u bazu TopBusiness paketa.

[widgetkit id=1416]

 

TERENSKA PRODAJA

Za potrebe terenske prodaje razvili smo dve rešenja – jedno za Windows Mobile platformu, a drugo za Android uređaje. Oba rešenje imaju u sebi kompletnu bazu artikala sa cenama i stanjem zaliha, listu kupaca sa njihovim dugovanjima i istorijom kupovine po artiklima. Komercijalista može na licu mesta kod klijenta uneti porudžbenicu, dok usput ima sve potrebne informacije za kvalitetno obavljanje prodaje. Napon unosa porudžbenice ona se odmah može preko interneta sinhronizovati sa softverom u centrali preduzeća, te se roba može pakovati i poslati praktično odmah. Aplikacije su čvrsto integrisane sa TopBusiness softverom, te se u njemu mogu pregledati primljene porudžbenice, i jednim klikom praviti predračun ili račun,

 

WEB SHOP

Za potrebe nekoliko naših klijenata razvili smo mogućnost da se njihove web shop aplikacije sinhronizuje sa podacima u TopBusiness-u. Time je mukotrpan posao unosa artikala na dva mesta i prekucavanje porudžbenica kupaca rešen na elegantan način – svi podaci koji se svakako već nalaze u bazi poslovnog softvera se jednim klikom sinhronizuju sa bazom podataka web shopa, i isto tako se porudžbenice kupaca jednim klikom prenose u poslovni softver, nakon čega se na standardni način prave predračuni i računi.