Poslovni softver

Naši programi su moderne desktop aplikacije za Windows operativne sisteme (XP - 10).

Velika pažnja je posvećena lakoći korišćenja i intuitivnom korisničkom interfejsu, korišćenjem svih prednosti koje nudi Windows okruženje.

Osnovni moto kojega se držimo je da pravimo softver tako kao da ćemo sami na njemu da radimo - to nas uvek vodi ka nalaženju najboljih rešenja i poboljšanja tamo gde su najpotrebnija.

TOPBUSINESS SYSTEM

TopBusiness System je kompletno poslovno rešenje koje obuhvata sve poslovne procese u preduzeću. Namenjen je preduzetnicima, mikro, malim i srednjim preduzećima, kao i poljoprivrednim zadrugama.

Imamo 5 osnovnih paketa u ponudi, koje se razlikuju po nameni i mogućnostima:

  • TRGOVINA - Paket prilagođen trgovinskim preduzećima. Omogućava korišćenje svih opcija programa potrebnih za ovu delatnost.
  • SERVIS - Paket namenjen praćenju poslovanja servisa, vođenje servisnih radnih naloge, evidenciju servisiranih uređaja, zalihe delova, kao i prodaju kroz maloprodaju i veleprodaju.
  • AGRAR - Paket za preduzeća i zadruge koje se bave otkupom, prometom i skladištenjem poljoprivrenih proizvoda, povezivanje sa kolskim vagama, štampanje odvaga, evidenciju prometa i stanja zaliha na skladištu.
  • PROIZVODNJA - Paket za proizvodna preduzeća, obuhvata evidencije repromaterijala i proizvoda, radne naloge i potrebne preglede.
  • PROFI - Paket koji obuhvata sve funkcije TopBusiness-a za najzahtevnije korisnike.

Radi lakšeg snalaženja za Vas pripremili smo:

ONLINE UPUTSTVO

Posetite naš youtube kanal i pogledajte naše video tutorijale

YouTUBE kanal

Opis nekih od mogućnosti TopBusiness softvera pogledajte u dokumentu Upoznajte TopBusiness.

UPOZNAJTE TOPBUSINESS