Trgovina

Softver za veleprodaju

KOME JE NAMENJEN PAKET TRGOVINA?

Paket prilagođen trgovinskim preduzećima. Omogućava korišćenje svih opcija programa specijalno podešenih za ovu delatnost.

Svako savremeno trgovački orijentisano preduzeće, podrazumeva proaktivan princip poslovanja ispraćen najmodernijm programima kao ozbiljnom alatu na koji se oslanja, meri, kontroliše i uz pomoć koga direktno upravlja trgovinskom organizacijom na putu povećanja profita.

DA LI JE SOFTVER ZA TRGOVINU EFIKASAN?

Trgovački paket je specijalno prilagođen i okrenut ka insistiranju na efikasnosti i automatizaciji poslovanja. U njemu su integrisana sva savremena poslovna rešenja , koja dobar trgovački tim dodatno pospešuju. Zaposlenima u trgovinskim kompanijama omogućeno je efikasnije korišćenje radnog vremena, uz znatne uštede poslodavcima kroz ukupno povećanje efektivnog rada i inteligentnu preraspodelu resursa organizacije. Softver Vas vešto vodi kroz sve etape i korake od nabavke, skladištenja, preko prodaje, do kontrole i konačne analize poslovanja.

ŠTA SADRŽI PAKET TRGOVINA?

Set sadrži sledeći skup mogućnosti:

 • Kompletne funkcionalnosti maloprodajnog STR Paketa
 • Centralizovani sistem upravljanja zalihama
 • Centralizovani sistem za unapređenje snabdevenosti i kontrolu zaposlenih, kroz mogućnost vršenja brzog i efikasnog popisa robe i inventara, kako u maloprodaji, tako i u veleprodaji
 • Kontrola prihoda po grupama i kategorijama, u maloprodaji i veleprodaji
 • ​Štampa fiskalnih računa iz progama, podržani fiskalni uređaji GALEB / HCP / GENECO / INT RASTER
 • Kontrola optimalne snabdevenosti objekata - brza informacija o raspoloživim količinama i prenosu iz VP No.1 > u STR No.1 > u STR No.2
 • Diskontna prodaja (automatski prenos iz drugim magacina u maloprodaju)
 • Uvoz robe i vođenje carinskih magacina
 • Komisiona prodaja, bilo kao komitent ili komisionar
 • Kontrola poštovanja valuta i rokova dugovanja i potraživanja
 • Izveštaji, dnevni, nedeljni, mesečni

Idelni alat za poslovne subjekte koji imaju magacine veleprodaje, maloprodajnu poziciju ili čitavac lanac radnji raznih veličina i obima poslovanja, sa težištem na kontroli roba i novca.

MREŽNI RAD VIŠE KORISNIKA

OMOGUĆENO

POSLOVANJE VIŠE MALOPRODAJNIH OBJEKATA

OMOGUĆENO

POSLOVANJE VIŠE VELEPRODAJNIH MAGACINA

OMOGUĆENO

MODUL KONTROLE FINANSIJA

OMOGUĆENO

MODUL KONTROLE ROBA

OMOGUĆENO

MODUL ZA FINANSIJSKO KNJIGOVODSTVO

OMOGUĆENO

NAPREDNA ANALITIKA

OMOGUĆENO

CENA MESEČNE LICENCE PO KORISNIKU

20 €

POPUST ZA GODIŠNJE PLAĆANJE


15%



PREUZMITE CENOVNIK PAKETA

Da bi preuzeli cenovnik naših paketa morate popuniti sledeća polja, i odmah ćemo Vam poslati link za preuzimanje na email adresu koju ste uneli. Hvala Vam na interesovanju za naš softver!

*Polja označena zvezdicom (*) su obavezna
**Slanjem ovog zahteva, prihvatate da ponekad dobijate informacije od nas na unešenu email adresu. Moći ćete se odjaviti sa liste ako to budete želeli!