Brzi vodič

Danas na tržištu postoji velika ponuda različitih softvera! Uzevši u obzir sve što se nudi, definitivno nije jednostavno izabrati dobar i odgovarajući poslovni softver.

Srećna Nova godina!!!

Srećnu i uspešnu Novu 2018. godinu, kako u poslovnom tako i u privatnom životu, želi vam rapoloženi TopCode Tim!

Protekla godina je bila vrlo uspešna i značajna za nas. Kao prvo i najznačajnije, a što su svi naši saradnici i primetili, dobili smo nove kolege. Time smo bitno unapredili segment korisničke podrške, testiranja proizvoda, kao i prodaju i administraciju. A i sama atmosfera u firmi je bolja kad nas je više 🙂

Dobili smo i nove korisnike našeg softvera, i ovim putem se zahvaljujemo svima njima što su nam ukazali poverenje. Radujemo se svakom novom saradniku, jer od svakog nešto naučimo, sa svima podelimo naša iskustva, i u tom smislu napredujemo zajedno na našim poslovnim putevima.
Naravno, velika zahvalnost i „starim“ korisnicima, koji su sa nama već godinama, i sa kojima zajedno rastemo.

Treća bitna stvar je što smo uspeli da u dobroj meri standardizujemo naše poslovne procese, uvođenjem procedura u svim oblastima poslovanja. Razvoj softvera nikad ne staje, ali  za to imamo nove godine pred nama.

U zdravlje!

 

 

Dejan Šild (TopCode)

TopCode Software je agencija za izradu softvera sa sedištem u Subotici. Postoji u sadašnjem obliku od 2009. godine, kao naslednica agencije koja je bila osnovana 2003. godine. Osnovna delatnost je razvoj i implementacija poslovnog softvera TopBusiness system. Upoznajemo profesionalce: Dejan Šild