Brzi vodič

Danas na tržištu postoji velika ponuda različitih softvera! Uzevši u obzir sve što se nudi, definitivno nije jednostavno izabrati dobar i odgovarajući poslovni softver.

TBS ažuriranje 2014.2

  • Postavljena aktuelna verzija 2014.2. – mnogo dorada i poboljšanja, dorađen modul za vođenje komisiona, radili smo na pratećoj dokumentaciji (korisničkom uputstvu), uradili smo aplikaciju za terensku prodaju za Android uređaje koja se automatski sinhronizuje sa TopBusiness-om (uskoro više detalja).
  • U 2014. godini verzije nose oznaku godine i kvartala u kojem su izdate, a zatim oznaku verzije baze.
  • Od 01.04.2014.godine uvodimo plansko izdavanje update za TopBusiness dva puta mesečno – okvirno početkom prve i treće nedelje u mesecu. Prioritet će kao i do sada biti uklanjanje uočenih grešaka, i naravno rad na unapređenju i novim opcijama u TopBusinessu.

Dejan Šild (TopCode)

TopCode Software je agencija za izradu softvera sa sedištem u Subotici. Postoji u sadašnjem obliku od 2009. godine, kao naslednica agencije koja je bila osnovana 2003. godine. Osnovna delatnost je razvoj i implementacija poslovnog softvera TopBusiness system. Upoznajemo profesionalce: Dejan Šild