Hobby

Prodavnica „HOBBY“ je nastala davne 1990 godine kao porodican posao sa zeljom da svi ljubitelji prirode i zivotinja mogu da nadju sve na jednom mestu.

Prodavnica u svojoj ponudi ima preko 8000 artikala.

Prodavnica „HOBBY“ raspolaže sa zaista velikim asortimanom ribolovačke opreme,u svom sastavu ima udruženje sportskih ribolovaca koje se bavi distibucijom ribolovačkih dozvola za teritoriju Srbije.

Pored ribolovačke opreme ima u ponudi i kompletnu opremu i hranu za kućne ljubimce(pse,mačke,ptice i sve vrste sitnih glodara) kao i same sitne glodare(hrčkove,patuljaste zečeve,činčile,veverice,morsko prase….).

Pored opreme za ribolov i opreme za kućne ljubimce imamo izuzetno veliku ponudu opreme i hrane za akvaristiku,akvarijumskog bilja i akvarijumskih ribica.

U ponudi imamo u kontinuitetu oko 100 vrsta raznih tropskih ribica,kozica,račića,…..

Bavimo se i izradom akvarijuma po želji,na vama je samo da se odlučite za mesto u vašem domu a na nama je da realizujemo isti.

Dugogodišnje iskustvo bavljenja akvaristikom je dovelo do toga da možemo da se pohvalimo sa preko 300 izrađenih razno raznih akvarijuma .

Link ka sajtu: https://hobbysrbija.rs/

Najnovije

webshop i karakteristike
Poslovni softver

Važne karakteristike i alati za svaki webshop

Jednostavan proces kupovine na webshopu Webshop, kako samo ime po sebi kaže shop, treba da omogući kupovinu; jednostavnu kupovinu.Međutim, koliko je tačno klikova potrebno od

Kako odabrati ERP?
Poslovni softver

Kako odabrati ERP poslovni softver?

Planiranje resursa kompanije uz pomoć informacionog sistema u vidu ERP-a predstavlja bitan deo IT strategije svake kompanije. Brzina i mogućnost prilagođavanja postali su ključni faktori