Hobby

Prodavnica „HOBBY“ je nastala davne 1990 godine kao porodican posao sa zeljom da svi ljubitelji prirode i zivotinja mogu da nadju sve na jednom mestu.

Prodavnica u svojoj ponudi ima preko 8000 artikala.

Prodavnica „HOBBY“ raspolaže sa zaista velikim asortimanom ribolovačke opreme,u svom sastavu ima udruženje sportskih ribolovaca koje se bavi distibucijom ribolovačkih dozvola za teritoriju Srbije.

Pored ribolovačke opreme ima u ponudi i kompletnu opremu i hranu za kućne ljubimce(pse,mačke,ptice i sve vrste sitnih glodara) kao i same sitne glodare(hrčkove,patuljaste zečeve,činčile,veverice,morsko prase….).

Pored opreme za ribolov i opreme za kućne ljubimce imamo izuzetno veliku ponudu opreme i hrane za akvaristiku,akvarijumskog bilja i akvarijumskih ribica.

U ponudi imamo u kontinuitetu oko 100 vrsta raznih tropskih ribica,kozica,račića,…..

Bavimo se i izradom akvarijuma po želji,na vama je samo da se odlučite za mesto u vašem domu a na nama je da realizujemo isti.

Dugogodišnje iskustvo bavljenja akvaristikom je dovelo do toga da možemo da se pohvalimo sa preko 300 izrađenih razno raznih akvarijuma .

Link ka sajtu: https://hobbysrbija.rs/

Najnovije

Izbor novog poslovnog softvera
Poslovni softver

Vodič za izbor novog poslovnog softvera

Zamena postojećeg poslovnog softvera ne mora biti bauk. Prelazak sa starog na novo poslovno rešenje zaista može biti jednostavno i čak cenovno pristupačnije nego što