Opis TopBusiness Webshop-a

Webshop, internet prodavnice, online shop, … sve ovo su nazivi za jednu stvar, a to je prodaja robe i usluge putem interneta. I bez aktuelne pandemije prodaja putem interneta je beležila porast, kako u svetu, tako i u Srbiji.

Možda bi neko pomislio da je to tako samo zbog aktuelne situacije, ali razmislite još jednom! Kada kupci jednom osete benefite ovakvog načina kupovine kao što su kupovina sa bilo koje lokacije, u bilo koje vreme, jer je dostupnost internet prodavnice 24/7, dostava na kućnu adresu, plaćanje karticom ili pouzećem,… tad kada sve ovo osete težiće da zadovoljstvo kupovine preko interneta dožive sve češće. 

Svedoci smo, a i istraživanja pokazuju, da se mobilni telefoni koriste u izuzetno velikoj meri za pretragu robe ili usluga koje nameravamo da kupimo. U vreme dok čekamo u nekom redu, dok se vozimo autobusom, sedimo u restoranu i čekamo prijatelje, gotovo u svako slobodno vreme okruženi smo tehnologijom koja nam daje mogućnost za internet kupovinu. Kada sve to znamo, zašto to ne iskoristiti ?

Iskoristite povezanost TopBusiness poslovnog softvera sa TopBusiness WebShop-om i dobijate kompletno rešenje za uspešan rad i unapređenje poslovanja.

Zakažite prezentaciju ili postavite pitanje

zakazi prezentaciju

Nekoliko dobrih razloga da razmislite o uvođenju TopBusiness WebShop-a:​