O nama

RAZVOJ

TOPCODE SOFTWARE je agencija za izradu softvera sa sedištem u Subotici. Agencija postoji u sadašnjem obliku od juna 2009. godine, kao naslednica agencije koja je bila osnovana 2003. godine.

Od samog početka, osnovna delatnost nam je izrada poslovnog softvera. Tokom prethodnih deset godina imali smo 2 inkarnacije našeg poslovnog softvera. Prva je bio VP System – kompletan poslovni paket za male firme i zadruge, koji je bio u upotrebi kod naših prvih klijenata sve do 2007. godine. Drugi, trenutno aktuelni paket je TopBusiness System, kompletan poslovno-knjigovodstveni softver na čijem razvoju konstantno radimo od 2006. godine.

ISKUSTVA

Tokom vremena sretali smo se sa mnogo preduzeća i stekli puno iskustva o načinu njihovog poslovanja i poslovnim procesima. TopBusiness System je naš osnovni proizvod koji sublimira svo naše znanje i iskustvo na tom polju, i najviše rada posvećujemo njegovom konstantnom unapređenju.

KONCEPT

Koncept i logiku uspešnog poslovanja primenjujemo prvo na našem timu, striktnim standardima u svim našim sektorima od proizvodnje i testiranja softvera, tehničke i korisničke podrške, do tima za informaciono poslovni konsalting.

VRHUNSKI PROIZVOD

Skup specijalizovanih TopBusiness paketa objedinjuje svo naše znanje i iskustvo na polju rešavanja operativno poslovnih zadataka organizacije klijenta.

Veliki deo naše energije usmeravamo ka unapređenju funkcionalnosti i daljem usavršavanja postojećih rešenja. Izborom nas kao proizvođača poslovnog softvera dobijate proizvod koji se stalno razvija i kontantno unapređenje.

PRIMENJENE TEHNOLOGIJE

Tehnologije koje koristimo za desktop aplikacije su Delphi programersko okruženje i Firebird SQL kao sistem za upravljanje bazom podataka.

Aplikacije su primarno rađene kao desktop aplikacije za Windows operativne sisteme, ali se mogu pokrenuti i pod Linux operativnim sistemima (koristeći Wine). Pomoćne mobilne aplikacije imamo razvijene za Windows Mobile i Android platforme (inventarisanje, terenska prodaja,…).

Svi naši razvojni alati su originalni i licencirani. Zahvaljujući korišćenju vrhunske besplatne SQL baze podataka Firebird, naši proizvodi ne zahtevaju plaćanje dodatnih licenci, te plaćate jedino cenu izabranog paketa i ugovoreno održavanje. 

DOKAZALI SMO DA SE U NAŠIM USLUGAMA PODRAZUMEVAJU

  • Savremeni, pouzdani i efikasni proizvodi
  • Izuzetna korisnička podrška
  • Permanentna tehnička unapređenja

KVALITET POSLOVANJA

CILJEVI

  • savremen, pouzdan i efikasan proizvod
  • dobra usluga i zadovoljni klijenti
  • povećanje i unapređenje tima
  • umereno i konstantno povećanje broja korisnika
  • umereno i konstantno povećanje profita

TEHNOLOGIJE

SARADNJA

Ako ste zainteresovani za poslovnu saradnju tipa posredništva u prodaji, dilerstva, dobar ste programer ili poznavalac knjigovodstva, ili imate neki drugi poslovni predlog i dobru ideju, javite nam se!

More...