O nama

Razvoj

TOPCODE SYSTEM doo je osnovano 2018. godine kao specijalizovano preduzeće za pružanje usluge implementacije i korisničke podrške za TopBusiness poslovni softver. Deo tima i iskustvo u poslu je preneto iz agencije Topcode Software, koja radi na razvoju i implementaciji TopBusiness poslovnog softvera od 2009. godine.

Iskustva

Tokom vremena sretali smo se sa mnogo preduzeća i stekli puno iskustva o načinu njihovog poslovanja i poslovnim procesima. TopBusiness poslovni softver je naš osnovni proizvod koji sublimira svo naše znanje i iskustvo na tom polju, i najviše rada posvećujemo njegovom konstantnom unapređenju.

Vrhunski proizvod

Skup specijalizovanih TopBusiness paketa objedinjuje svo naše znanje i iskustvo na polju rešavanja operativno poslovnih zadataka organizacije klijenta.

Veliki deo naše energije usmeravamo ka unapređenju funkcionalnosti i daljem usavršavanja postojećih rešenja. Izborom nas kao proizvođača poslovnog softvera dobijate proizvod koji se stalno razvija i kontantno unapređenje.

TopCode Tim
TopCode Tim

Primenjene tehnologije

Tehnologije koje koristimo za desktop aplikacije su Delphi programersko okruženje i Firebird SQL kao sistem za upravljanje bazom podataka.

Aplikacije su primarno rađene kao desktop aplikacije za Windows operativne sisteme, ali se mogu pokrenuti i pod Linux operativnim sistemima (koristeći Wine). Pomoćne mobilne aplikacije imamo razvijene za Windows Mobile i Android platforme (inventarisanje, terenska prodaja,…).

Za razvoj web aplikacija koristimo PHP, MySQL i Laravel framework. Uvek vodimo računa da koristimo najnovije verzije softvera i da softver bude maksimalno optimizovan i brz.

Svi naši razvojni alati su originalni i licencirani. Zahvaljujući korišćenju vrhunskih besplatnih SQL baze podataka Firebird i MySQL, naši proizvodi ne zahtevaju plaćanje dodatnih licenci, te plaćate jedino cenu izabranog paketa i ugovoreno održavanje. 

Dokazali smo da se u našim uslugama podrazumevaju

  • Savremeni, pouzdani i efikasni proizvodi
  • Izuzetna korisnička podrška
  • Permanentna tehnička unapređenja

Kvalitet poslovanja

Matični broj: 21411094
PIB: 110991605

Ciljevi

Saradnja

Ako ste zainteresovani za poslovnu saradnju poput posredništva u prodaji, dilerstva, dobar ste programer ili poznavalac knjigovodstva, ili imate neki drugi poslovni predlog i dobru ideju, kontaktirajte nas!

Tehnologije