Signal

Signal doo je porodična firma u Subotici koja je 2002.godine počela sa radom kao veleprodaja kozmetike i kućne hemije. Vremenom otvorili smo prvi maloprodajni objekat u centru grada Subotice i ponudili svojim kupcima širok asortiman kozmetike za negu lica, tela i kose, parfema i dekorativne kozmetike, baby programa, kao i kućne hemije.

Danas Signal doo pored veleprodaje, ima tri maloprodajna objekta u Subotici – Signal Plus u Rudić ulici 6. u centru grada, Signal Plus 2 na Somborskom putu 75 ( u sklopu Tržnice) i Sinal Plus 3 u Blaška Rajića 11.u stambenom naselju Prozivka. Možemo se pohvaliti bogatom ponudom artikala domaćih i svetskih brendova i velikim krugom zadovoljnih mušterija. Trudimo se da svakim danom širimo svoju ponudu, nudimo najpovoljnije cene i da zadovoljimo potrebe i sugestije naših potrošača. A jedna od njih je bila online prodaja.

Pokretanje online prodaje nam je bio veliki izazov, ali uz veliki uložen trud svih nas i naših saradnika, danas svoje proizvode možemo ponuditi kupcima širom naše zemlje. Zahvaljujemo se na ukazanom poverenju!

Link ka sajtu: https://signalshop.rs/

Najnovije

webshop i karakteristike
Poslovni softver

Važne karakteristike i alati za svaki webshop

Jednostavan proces kupovine na webshopu Webshop, kako samo ime po sebi kaže shop, treba da omogući kupovinu; jednostavnu kupovinu.Međutim, koliko je tačno klikova potrebno od

Kako odabrati ERP?
Poslovni softver

Kako odabrati ERP poslovni softver?

Planiranje resursa kompanije uz pomoć informacionog sistema u vidu ERP-a predstavlja bitan deo IT strategije svake kompanije. Brzina i mogućnost prilagođavanja postali su ključni faktori