Signal

Signal doo je porodična firma u Subotici koja je 2002.godine počela sa radom kao veleprodaja kozmetike i kućne hemije. Vremenom otvorili smo prvi maloprodajni objekat u centru grada Subotice i ponudili svojim kupcima širok asortiman kozmetike za negu lica, tela i kose, parfema i dekorativne kozmetike, baby programa, kao i kućne hemije.

Danas Signal doo pored veleprodaje, ima tri maloprodajna objekta u Subotici – Signal Plus u Rudić ulici 6. u centru grada, Signal Plus 2 na Somborskom putu 75 ( u sklopu Tržnice) i Sinal Plus 3 u Blaška Rajića 11.u stambenom naselju Prozivka. Možemo se pohvaliti bogatom ponudom artikala domaćih i svetskih brendova i velikim krugom zadovoljnih mušterija. Trudimo se da svakim danom širimo svoju ponudu, nudimo najpovoljnije cene i da zadovoljimo potrebe i sugestije naših potrošača. A jedna od njih je bila online prodaja.

Pokretanje online prodaje nam je bio veliki izazov, ali uz veliki uložen trud svih nas i naših saradnika, danas svoje proizvode možemo ponuditi kupcima širom naše zemlje. Zahvaljujemo se na ukazanom poverenju!

Link ka sajtu: https://signalshop.rs/

Najnovije

Izbor novog poslovnog softvera
Poslovni softver

Vodič za izbor novog poslovnog softvera

Zamena postojećeg poslovnog softvera ne mora biti bauk. Prelazak sa starog na novo poslovno rešenje zaista može biti jednostavno i čak cenovno pristupačnije nego što