START Paket 2016

Zdravo, ja sam Dejan Šild.

Vlasnik sam i osnivač agencije TopCode Software i potrebna mi je Vaša pomoć (anketa), a imam i mali poklon za Vas (Nova Verzija 2016 START paketa)

U novu 2016-u godinu ulazimo i sa novom verzijom TopCode Business START paketa. To je naš novogodišnji poklon za Vas koji ste nam ukazali poverenje i nadamo se uspešno počeli sa korišćenjem našeg paketa.

 
Ipak, pre nego što preuzmete Novu Verziju (2016) BESPLATNOG START paketa imamo jednu malu molbu za vas. Zamolili bismo vas da odvojite par minuta Vašeg vremena kako biste sa nama podelili utiske o našem START paketu. Vaše iskustvo pri korišćenju nam je veoma bitno i pomoći će nam da naš softver učinimo još bolji.
U nastavku možete preuzeti novu verziju Top Code START Paketa 
(Da! I dalje je besplatno!)
Srećan rad!
 
A za sva pitanja, nedoumice i dileme u vezi sa preuzimanjem, instalacijom ili korišćenjem Nove Verzije stojimo vam na raspolaganju!

Najnovije

webshop i karakteristike
Poslovni softver

Važne karakteristike i alati za svaki webshop

Jednostavan proces kupovine na webshopu Webshop, kako samo ime po sebi kaže shop, treba da omogući kupovinu; jednostavnu kupovinu.Međutim, koliko je tačno klikova potrebno od

Kako odabrati ERP?
Poslovni softver

Kako odabrati ERP poslovni softver?

Planiranje resursa kompanije uz pomoć informacionog sistema u vidu ERP-a predstavlja bitan deo IT strategije svake kompanije. Brzina i mogućnost prilagođavanja postali su ključni faktori