Brzi vodič

Danas na tržištu postoji velika ponuda različitih softvera! Uzevši u obzir sve što se nudi, definitivno nije jednostavno izabrati dobar i odgovarajući poslovni softver.

START Paket 2016

Zdravo, ja sam Dejan Šild.

Vlasnik sam i osnivač agencije TopCode Software i potrebna mi je Vaša pomoć (anketa), a imam i mali poklon za Vas (Nova Verzija 2016 START paketa)

U novu 2016-u godinu ulazimo i sa novom verzijom TopCode Business START paketa. To je naš novogodišnji poklon za Vas koji ste nam ukazali poverenje i nadamo se uspešno počeli sa korišćenjem našeg paketa.

 
Ipak, pre nego što preuzmete Novu Verziju (2016) BESPLATNOG START paketa imamo jednu malu molbu za vas. Zamolili bismo vas da odvojite par minuta Vašeg vremena kako biste sa nama podelili utiske o našem START paketu. Vaše iskustvo pri korišćenju nam je veoma bitno i pomoći će nam da naš softver učinimo još bolji.
U nastavku možete preuzeti novu verziju Top Code START Paketa 
(Da! I dalje je besplatno!)
Srećan rad!
 
A za sva pitanja, nedoumice i dileme u vezi sa preuzimanjem, instalacijom ili korišćenjem Nove Verzije stojimo vam na raspolaganju!

Dejan Šild (TopCode)

TopCode Software je agencija za izradu softvera sa sedištem u Subotici. Postoji u sadašnjem obliku od 2009. godine, kao naslednica agencije koja je bila osnovana 2003. godine. Osnovna delatnost je razvoj i implementacija poslovnog softvera TopBusiness system. Upoznajemo profesionalce: Dejan Šild