TopCode tim

Dejan Šild

Mogu se pohvaliti članskom kartom #1 u TopCode timu :). Oduvek zainteresovan za kompjutere i programiranje, mnogo pre nego što je to postalo IN. Ideja o osnivanju firme i rad na projektima koji me interesuju počinje još početkom milenijuma, da bi od 2009. godine to postalo i stvarnost. Poslu prilazim kao dobroj strateškoj igri, dovoljno ozbiljno da se posao uradi, a da ipak bude i zabavno. Uz dobar tim kao što je naš, zadovoljstvo je raditi i nema nesavladivih izazova.

Kolege o meni:

– svestran, strpljiv i uvek voljan da pomogne
– svoje znanje unapređuje i van programerskih oblasti, kao vinar, gitarista, voćar…
– master mind

Sanja Šild

Nakon dugogodišnjeg rada u oblasti zdravstva i stečenog iskustva u organizaciji rada i vođenju tima, odlučila sam da svoje dalje unapređenje ostvarim kroz rad u okviru TopCoda. Za mene je ovo stvorilo savršen balans profesionalnog i privatnog života. Dalo mi je prostora za kreativne ideje u razvoju novih poslovnih rešenja usmerenih ka aktuelnim trendovima vođenja poslovanja kroz TopBusiness poslovni softver i TopBusiness Web Shop. Svakodnevno sam uključena u definisanje strategije poslovanja, vođenje finansija i menadžment ljudskih resursa.

Kolege o meni:

– organizacija je njeno drugo ime
– naš zdravstveni savetnik
– uživamo u njenim kolačima

Dino Sulejmanović

Dolazak u TopCode ekipu se ispostavilo kao najbolja stvar u mojoj poslovnoj karijeri. Kao strukovni inženjer elektrotehnike i računarstva, ali sa malo znanja u ekonomiji brzo sam uplovio u svet ERP sistema i otkrio nešto sasvim novo i meni nepoznato. Trudim se da u što kraćem roku rešavam zadatke u okviru korisničke podrške.

Kolege o meni:

– klikeraš, brzo shvata poslovne zadatke i nalazi rešenja
– pravi gurman
– ljubitelj kompjuterskih igara

Silvija Serenče

Od 2017. godine sam član TopCode tima. Diploma Ekonomskog fakulteta i prethodno bankarsko iskustvo su mi bili od koristi pri savladavanju radnih zadataka. Kompleksnost posla zahteva od samog početka kontinuirano učenje i usavršavanje. Nastojim da budem strpljiva, ljubazna i efikasna u komunikaciji sa korisnicima. Prijatno radno okruženje i dobri međuljudski odnosi čine da se svakodnevno dobro osećam na radnom mestu.

Kolege o meni:

– krasi je entuzijazam i odlične komunikacione sposobnosti
– ljubitelj italijanskog jezika
– posvećena poslu

Veljko Đokić

Još kao apsolvent, postao sam deo TopCode ekipe. Kao član programerskog tima, prvi poslovi na kojima sam počeo svoj rad su u vezi izrade aplikacije za internet prodaju. Od samog početka sam stekao utisak da se moje mišljenje i ideje uvažavaju, što mi je dalo dodatnu energiju koju ulažem u svaki radni zadatak. U TopCodu mogu puno toga da naučim, a i da primenim do sada stečeno znanje, a uspeh tima mi je najvažniji.

Kolege o meni:

– izuzetno svestrana osoba
– sportista koji je uvek u formi
– fascinira nas kulinarskim specijalitetima koje sprema

Galerija