Dolona team

Dolona Team je prodavnica profesionalne i hobi auto kozmetike i hemije. U ponudi imamo veliki asortiman različitih proizvođača.

Firma Dolona Team nastala je kao rezultat dugogodišnjeg iskustva u pružanju usluga za koje je imala stalnu potrebu za najboljim i najučinkovitijim deterdžentima i hemikalijama. Potraga za kvalitetnim proizvodima i sredstvima za čišćenje uvek je bila mukotrpan posao, jer smo bili primorani da neophodnu hemiju nabavljamo od različitih proizvođača i na različitim lokacijama.

Upravo iz tog razloga došli smo na ideju da samostalno počemo sa prodajom kozmetike i svih hemijskih proizvoda potrebnih za kvalitetno čišćenje i održavanje automobila, kamiona, autobusa, radnih mašina i drugih vozila, a sve u cilju kako bi našim klijentima omogućili da na jednom mestu nabave sve što im je neophodno za profesionalno obavljanje posla i za postizanje visokih rezultata uz maksimalnu uštedu vremena i uz smanjene troškove. Zato je naš slogan “SVE NA JEDNOM MESTU”.
Link ka sajtu: https://dolonateam.rs/

Najnovije

Izbor novog poslovnog softvera
Poslovni softver

Vodič za izbor novog poslovnog softvera

Zamena postojećeg poslovnog softvera ne mora biti bauk. Prelazak sa starog na novo poslovno rešenje zaista može biti jednostavno i čak cenovno pristupačnije nego što