Dolona team

Dolona Team je prodavnica profesionalne i hobi auto kozmetike i hemije. U ponudi imamo veliki asortiman različitih proizvođača.

Firma Dolona Team nastala je kao rezultat dugogodišnjeg iskustva u pružanju usluga za koje je imala stalnu potrebu za najboljim i najučinkovitijim deterdžentima i hemikalijama. Potraga za kvalitetnim proizvodima i sredstvima za čišćenje uvek je bila mukotrpan posao, jer smo bili primorani da neophodnu hemiju nabavljamo od različitih proizvođača i na različitim lokacijama.

Upravo iz tog razloga došli smo na ideju da samostalno počemo sa prodajom kozmetike i svih hemijskih proizvoda potrebnih za kvalitetno čišćenje i održavanje automobila, kamiona, autobusa, radnih mašina i drugih vozila, a sve u cilju kako bi našim klijentima omogućili da na jednom mestu nabave sve što im je neophodno za profesionalno obavljanje posla i za postizanje visokih rezultata uz maksimalnu uštedu vremena i uz smanjene troškove. Zato je naš slogan “SVE NA JEDNOM MESTU”.
Link ka sajtu: https://dolonateam.rs/

Najnovije

Prodajni podsticaj i lojalnost
Poslovni softver

Kako ostvariti prodajni podsticaj i lojalnost kupaca?

Na online tržištu više nije tajna da su različiti prodajni podsticaji i programi lojalnosti postali efikasno marketinško i prodajno sredstvo. Prodajni podsticaji i programi lojalnosti