Typhon Trade Electronics

Sa željom da naše dugogodišnje iskustvo i znanje  stavimo na raspolaganje našim saradnicima okupili smo tim mladih, stručnih, ambicioznih ljudi  spremnih da sve svoje mogućnosti iskoriste za unapredjenje našeg poslovanja.

Ciljevi Typhon Trade Electronics-a su direktno vezani za korektan i principijelan odnos prema klijentima.

Naš uspeh delimo sa saradnicima vodeći se mišlju da naš uspeh nije kompletan bez uspeha naših partnera.

Stalnim usavršavanjem i praćenjem tokova tržišta, kako domaćeg tako i stranog, u mogućnosti smo da pružimo dobar oslonac svim saradnicima na teritoriji naše zemlje.

Na naše tržište donosimo najpoznatije svetske brendove u svetu mobilne telefonije, najpopularnije modele i dodatnu opremu visokog kvaliteta.

Kroz direktan i otvoren pristup saradnji i razmeni mišljenja sa našim partnerima stekli smo njihovo poverenje i podstrek da budemo još  istrajniji u principima kojima se vodimo.

Vizija koju sledimo nije se menjala i daje nam snagu da ostanemo na putu podizanja standarda i kvaliteta našeg poslovanja.

Link ka sajtu: https://tte.rs/

Najnovije

webshop i karakteristike
Poslovni softver

Važne karakteristike i alati za svaki webshop

Jednostavan proces kupovine na webshopu Webshop, kako samo ime po sebi kaže shop, treba da omogući kupovinu; jednostavnu kupovinu.Međutim, koliko je tačno klikova potrebno od

Kako odabrati ERP?
Poslovni softver

Kako odabrati ERP poslovni softver?

Planiranje resursa kompanije uz pomoć informacionog sistema u vidu ERP-a predstavlja bitan deo IT strategije svake kompanije. Brzina i mogućnost prilagođavanja postali su ključni faktori