Poslovni softver za preduzetnike

Poslovni softver za preduzetnike

Sve više pojedinaca se danas odlučuje za osnivanje preduzetničke radnje zarad pokretanja svog biznisa. Srbija je poznata po tome da će vam uvek zafaliti neki papir na tom putu, i da nećete imati uvek mnogo razumevanja iako prelazite trnovit put do uspeha. Međutim, kako postati, opstati i biti uspešan preduzetnik se uči.

Kada pomislimo na preduzetnika, uglavnom pomislimo na vlasnika samostalne radnje, krojača ili možda frizera. Ono što je glavna odlika preduzetnika jeste posedovanje i razvijanje svoje ideje. Od umešnosti maštanja, prepoznavanja potreba ljudi i zadovoljavanja istih, zavisi i budući uspeh preduzetnika.

Svaki pojedinac može započeti vlastiti biznis. Najlakši deo svega je osnovati firmu. Međutim, kako opstati i napredovati, pogledajte naš glavni predlog.

TopBusiness poslovni softver za preduzetnike

Većina preduzetnika i malih kompanija se u našoj zemlji oslanja na Excel ili Google Sheets. Uz pomoć ovih alata vode se mali biznisi u koje je uloženo puno truda i vremena. Uprkos tome što uz ove alate biznis funkcioniše, rast i razvoj uz ove alate nisu podržani.

Zdrava osnova za dalji rast i razvoj preduzetničke radnje jeste poslovni softver za preduzetnike. Uz pomoć poslovnog softvera za preduzetnike svaki preduzetnik će uspeti da izgradi čvrste temelje svog poslovanja, da obuhvati svoje celokupno poslovanje i da donosi bolje odluke zasnovane na podacima.

Ukoliko vaša preduzetnička kompanija raste i ukoliko je spremna da iskoristi više mogućnosti, TopBusiness poslovni softver za preduzetnike je odlično poslovno rešenje. TopBusiness poslovni softver za preduzetnike je jednostavan za korišćenje i što je najbitnije u potpunosti se može prilagoditi vašim poslovnim potrebama.

Koje su mogućnosti TopBusiness poslovnog softvera za preduzetnike?

Sa TopBusiness poslovnim softverom za preduzetnike možete obuhvatiti sve poslovne potrebe. Softver će vam obezbediti nesmetan rast poslovanja, a obuhvata prodaju, nabavku, usluge, knjigovodstvo, finansije i sve ostalo neophodno po vašem izboru kako bi nesmetano ostvarili odlične poslovne rezultate.

Uz TopBusiness softver za preduzetnike možete povećati prodaju i unaprediti odnos sa kupcima. Reklamacije i zahtevi kupaca će se lakše rešavati, jer će podrška biti unapređena, shodno lakšem praćenju ponašanja kupaca. Automatizacija procesa poslovanja omogućiće veći stepen produktivnosti uz smanjeni stepen ljudske greške. Uz automatizaciju, smanjuju se i troškovi. Kako? Automatizacijom zadataka, efikasnijim radom i bržim pristupom podacima mogu se predvideti potencijalni problemi i doneti bolje poslovne odluke što direktno utiče na smanjenje operativnih i administrativnih troškova.

Zašto se preduzetnici odlučuju za poslovni softver?

Iako na tržištu postoji mnogo poslovnih rešenja za preduzetnike, u našem okruženju veoma veliki broj kompanija je poklonilo poverenje upravo TopBusiness ERP sistemu. Zašto?

Pre svega, TopBusiness softver za preduzetnike obuhvata sve moguće preduzetničke poslovne aktivnosti, te nije potrebno brinuti o tome da li će nešto zafaliti. Pri tome, korisnici nisu ograničeni kupovinom različitih modula softvera pri čemu veoma često moraju da plaćaju nešto što neće koristiti u svom poslovanju. TopBusiness softver ima veoma jasno i transparentno definisane poslovne stavke u okviru svakog softverskog paketa, te u zavisnosti od stepena razvoja vaše preduzetničke radnje lako možete izvršiti izbor. U slučaju da je nešto potrebno izmeniti ili doraditi u okviru vašeg softvterskog paketa, lako se mogu izvršiti izmene na vaš zahtev.

Ukoliko se odlučite za TopBusiness softver za preduzetnike, automatizujete ručne procese i zadatke, što vam može obezbediti vreme kako bi se fokusirali na bitne poslovne aktivnosti i odluke. U TopBusinessu imate dostupne detaljne poslovne izveštaje koji pružaju niz opcija, a na osnovu kojih možete zaista sagledati pravo stanje vašeg biznisa i što će sveukupno krajnje uticati na vaš rast i razvoj.

Još jedna bitna stavka koja govori u prilog TopBusiness poslovnom rešenju jeste jednostavna integracija i kvalitetna korisnička podrška o kojoj više možete pročitati ovde.

Kada je pravo vreme za prelazak na poslovni softver?

softver za preduzetnike

Bilo da ste preduzetnik, velika ili mala kompanija, vaše poslovanje se može unaprediti prvenstveno definisanjem vaših poslovnih potreba, odnosno šta je ono što vama zaista treba, jer svaki biznis ima svoje specifične potrebe i zahteve. Kada se tačno utvrde potrebe biznisa i vas, od ključne je važnosti razumeti i šta je ono što jedan poslovni softver nudi i kako vam može pomoći.

Veoma česta predrasuda, posebno kod preduzetnika jeste da njima poslovni softveri nisu potrebni. Pogledajte neke od dole navedenih činjenica kada je zaista neophodno da pređete na poslovni softver za preduzetnike.

Ukoliko ste preduzetnik i veoma često postajete zatrpani dokumentima i registratorima, odluka o prelasku na poslovni softver je neminovna. Ukoliko pitanje papirologije želite konačno da prepustite softveru, a da se vi posvetite bitnijim pitanjima biznisa, pravo je vreme da nam se obratite. TopBusiness ERP rešenje se neprestano ažurira u skladu sa aktuelnim dešavanjima na tržištu, knjigovodstvenom svetu i važećim zakonima. Korisnik TopBusiness softvera može na jednostavan način biti upućen u sve promene i dešavanjima u svojoj preduzetničkoj radnji. Softver obezbeđuje bolju preglednost podataka, pojednostavljuje evidenciju i omogućava lakšu komunikaciju.

Ukoliko u svakom slučaju trošite mnogo vremena na ručni unos podataka, pregled dokumenata, izbor softvera se čini apsolutno racionalnim. Na ovaj način će se i smanjiti mogućnost nastanka ljudske greške koja bi se naknadno protezala i pravila problem u evidenciji.

Takođe, ukoliko često nemate dovoljno informacija o stanju zaliha robe, ukoliko vam je teško ispratiti sve promene u poslovanju, poslovni softver može rešiti ove probleme. TopBusiness poslovni softver za preduzetnike omogućava lak pristup podacima u svakom trenutku te i ukoliko imate potrebu da često proveravate stanje, imate tu mogućnost. Automatizacija poslovanja uz softver upravo omogućava svakom preduzetniku lak uvid u bilo koji poslovni podatak i sistematičan pregled celokupnog poslovanja.

Ukoliko su vam se dopale mogućnosti koje bi uz ERP softver za preduzetnike dobili, zakažite besplatnu prezentaciju našeg TopBusiness poslovnog sofvera i sagledajte sve prednosti koje on pruža.

Najnovije

Izbor novog poslovnog softvera
Poslovni softver

Vodič za izbor novog poslovnog softvera

Zamena postojećeg poslovnog softvera ne mora biti bauk. Prelazak sa starog na novo poslovno rešenje zaista može biti jednostavno i čak cenovno pristupačnije nego što